Utazás Szakértő: hogyan kell egy két hetes nyaralás Phuket, mint egy utazási Pro

Ez hivatalos. Már lefoglalta a járatok, megtette az első szállásfoglalás és felkészülnek arra, hogy összecsomagolni a régóta várt utazás Phuket, Thaiföld és esélye van nem is lehetne jobban izgatott. A tiszta strandok és festői sziget a hihetetlen ételek és barátságos helyiek, Phuket, amit sokan úgy egy nyaraló paradicsom. Ha abban a reményben, hogy a legtöbbet a két hetes utazás Phuket még nem tudja pontosan, mit kell tölteni a napot, a következő lehetőségeket, miközben ott.

Dig te Lábujjak in the Sand

Mint már említettük, Phuket ad otthont néhány Délkelet-Ázsia egyik legjobb strandok tele aranyló homok és a víz tökéletes hűtés magát a forró thai napsütést. Rengeteg olyan strand lehetőség közül választhat, és attól függően, hogy mit után, mindegyik kínál valami más, mint a többi. A legjobbak közé …

Patong: Ha nem bánod, a tömeget, és inkább a bulizás típusú, ez kétségtelenül a tengerparton a fejét, hogy. Tele rengeteg látni- és tennivaló a környező a strand területén, akkor garantált, hogy messze nem unatkozott, és folyamatosan szórakoztatják, miközben ott.

Karon: Head mintegy 15 percre északra fekszik a Patong és elérsz egy sokkal csendesebb és laza strand bő teret a testük, és élvezze. Van még néhány gyártó itt, de mindenképpen kevesebb, mint Patong.

Bangtao: Félúton helyezkedik el Patong és a repülőtér nyugati oldalán, a sziget, ahol fogsz találni az egyik leghosszabb szakaszokon a partvonal. A Laguna Komplex, több tonnányi előkelő üdülők és a strand klub sorakozó partján is.

Ugrás Szigetközi

Ha még nem tetted meg, győződjön meg róla (www.bravofly.hu ), hogy helyezze hatályon kívül legalább egy 4-5 napon keresztül, hogy vizsgálja meg a sok sziget csak off shore-re Phuket. Közlekedési lehetőségek, hogy oda jellemzően kompok és egyes légitársaságok repülnek a Krabi repülőtér és attól függően, hogy hol akar menni, némelyikük még kínál saját csónak bérelhető. Néhány sziget nem akarja kihagyni közé …

Ko Tao: Ez az egyik legjobb (és legolcsóbb) helyet kap PADI igazolt és amint alámerül a vizek alatt, akkor biztosan megtudja, hogy miért. Koh Tao kínál party jelenet és még hátra jelenet függ, hogy mit csinál.

Ko Phi Phi: Ez csoportja szigetek tökéletes kalandorok, akik felfedezni néhány jól ismert területeken, mint a Maya Bay, ahol Leonardo DiCaprio töltött időt a forgatás a tengerparton.

Ko Lanta Yai: Közelében található Ko Phi Phi, ez egy népszerű hely a családok élére, mert tele van rengeteg puha homokban és tevékenységek utazók minden korosztály élvezni, mint a búvárkodás, tengeri kajakozás és a barlang felfedezések.

Vándorol át a piacok

Miután töltött időt ásni a bokáját a homokba, feltárása különböző szigetek és szívja magába, hogy nagy szükség van a thai napsütés, szánjon időt, hogy vándorol át a sok piacon. Íme néhány a legjobbak …

Hétvégi Piac: kétségkívül a legnagyobb és fekszik szélén Phuket Town, meg fogja találni a rengeteg kincset és ajándékok mellett elegendő élelmet tölti majd fel a nap.

Indy Piac: Tovább Phuket város gyöngyszeme, az Indy piac biztonságos helyen, és várja a legmenőbb és legdivatosabb divat a ruhák ékszerek mellett természetesen ízletes thai konyha.

Vasárnap éjszaka Piac: Úgy állítsa le az egész utca erre az egy, ami tökéletes befejezése egy U-Turn séta, ahol megtalálja gyermek tánc és előadóművészet, egy bohóc mutatja ki trükköket, ajándéktárgyak és egy másik tömb thai ételeket.

Pihenésre, kikapcsolódásra & Rejuvenate

Bár az állandó kaland és izgalom is elég izgalmas, míg a nyaralás, jó esély van arra reményében néhány nagy szükség van pihenésre és kikapcsolódásra időt. A jó hír az, hogy a thai emberek híresek megoldásával, így biztosítva, hogy csak. Fej-közeli fürdőben (vannak mindenhol), vagy akár magát egy kókuszolaj masszázst, közvetlenül a tengerparton. Hogy szeretnénk egy tradicionális thai masszázs, hogy dolgozzanak ki azokat a nyak törés vagy szeretne egy gyengéd és nyugtató masszázs, hogy minden lehetséges, miközben a gyönyörű Phuket.