Stock fel egy kevés sütemények a közelgő ünnepek

Néz a tömeg? Akkor is élvezheti a jó dolgokat az életben anélkül, hogy túlzott elkényezteti és bűntudata. Van egy kis szünetet, és élvezze valami édeset ezen a nyáron. Stock fel valami szépet a gyerekek és barátaik átjön az ünnepekre. Állattartási fel minden szép és kedves dolog egyszerű, mert megtalálja az összes a legközelebbi cash and carry. Sok fogyasztó lesz szeretnének vásárolni ömlesztve a saját nagykereskedő az ünnepi szezonban a legtöbb látogatót fog a közeli és távoli, hogy megünnepeljék az ünnepek velük. A legjobb, ha a raktárból a bizonyos édes termékeket, így ha az ügyfél keresi meg, ez lesz kapható a boltban.

 

Melenama – 2010

Vannak különböző változatai és ízek csokoládé rendelkezésre, néhány dió és néhány nélküli diót. Ez elérhető egyénileg vagy dobozokban. Vannak népszerű márkák, hogy az emberek szeretik, mint Cadburys, a Nestlé és a Beacon csokoládék, amelyek jönnek a mini bár, vagy nagy tábla. A nagy lapokat dobozban 12 és a Mini bárok doboz 24 doboz.

Édességek

Sok bonbonmárkákkal elérhető és rendelkezésre állnak a nagy, közepes és kis csomagokat. Ha több kell, mint a kínálat, van doboz egy nagy mennyiségű csomagok benne. Minden édességek sem kapható csomag 48, 50, 72 vagy dobozokban, amikor megvette ömlesztve. Az ügyfelek általában a bonbonokat és egyéb termékek már októberben vagy novemberben, hogy megakadályozzák a hirtelen üdülési termék áremelkedés. A legjobb, ha vásárolni ömlesztve, mert fel lehet használni szinte minden esetben, mint a gyerek fél, családi összejövetelek, vagy születésnapi bulik.

A édességek legtöbb ember szívesebben vásárolnak a tejkaramella, mint a gyermekek szeretik őket. A tejkaramella beszerezhető a helyi nagykereskedő közé Champion tejkaramella és Cadbury Choc Eclairs. Nyalókák is szeret sok gyerek és a márka lehetőségek közé Stumbo és tej nyalókák. Nyalókák jönnek a zacskó 48, vagy egy dobozban tartalmazó 14 csomagot. Ezek népszerűek, mert jönnek a különböző ízek és néhány tele vannak rágógumi. Ez elvezet a rágógumi, nevezetesen Chappies rágógumi, amely jön a különböző ízeket. Ez elérhető csomag 125 darab, vagy egy dobozban 25 csomag egy dobozban. Néhány más édességeket közé Heartbeat Candy, Candy Fusion és pillanatok.