Montmartre – The Ultimate párizsi Art Hub

Franciaország az egyik a világ legkedveltebb utazási célpontok, és mindenki szerelmes a Eiffel-toronyra, valószínűleg minden szerelmes álom hely. Egy gyors vizsgálat, hogy hová megy Párizsban is jelen van annyi lehetőséget a várak a műemlékek, múzeumok könyvtárak, kertek, parkok, éttermek és kávézók.

Nem tagadom, Franciaország hozzájárulása a világ a művészet elképesztő. A következő látogatás Párizsba, fontolja meg a Montmartre és kövesse a klasszikus művészek nyomvonalat. Montmartre egy hatalmas dombon ül északi oldalán Párizsban. Ez koronázta a híres Sacre Coeur bazilika, amely az egyik legfontosabb látnivalók a városban. Ebben Mortmarte, testre tudja szabni egy utazás, amely lehetővé teszi, hogy megismerjék a francia és más klasszikus művészek egy kicsit jobban.

Fasih Ahmed –  2013

Kezdje a kirándulást a Musée de Montmartre található Rue Cortot. Ez a múzeum ad otthont a három évszázados Hotel Demarne és a Maison du Bel Air. A múzeum jól nyírt pázsit, konzervatív, de jól karbantartott kerttel padokkal, a festői szőlő, és a macskaköves utak nyújt romantikus környezetben a bájosan régimódi építmény vált otthont híres írók és művészek. Az egyik ilyen kiemelkedő művész Renoir, aki 1876-ban, festette ismert munkákra nevezetesen La Balançoire és Le Bal du Moulin de la Galette itt. A múzeumban található művek Steinlen, Toulouse-Lautrec, Maurice Utrillo, Suzane Valadon, Willette, és Reviere. Műveik utalnak életét a Montmartre-on.

Place du Tertre is egy helyen ne hagyja ki, ha a Montmartre-on. Ez a tér volt tanúja a küzdelmek elszegényedett festők az elején a 20. században. Olyan művészekkel, többek között Picasso és Utrillo, éltek és eladni műveiket itt. Ma, a Place du Tertre egy hub a sok utcai művészek kész arra, hogy hozza létre a portrék a helyszínen. Ez egy élénk hely, amely egy sor kávézók és éttermek. Itt megkóstolhatja a helyi konyha specialitásai és pihenés közben a fáradt lábak a gyalogos a macskaköves utcák a környéken.

Egy kőhajításnyira a Place du Tertre a L’Espace Salvador Dalí. A Salvador Dalí rajongók, ez maga a mennyország! L’Espace Salvador Dalí múzeum szentelt kiállításon több mint 300 alkotás Dali, amelyek főként szobrok és metszetek, és persze, szürrealisztikus festményeket. Ha a gyerekek veled, vigye a művészeti galéria rendszeresen jártak a gyermekek műhelyek végzik. Ezek a műhelyek, hogy a gyermekek megismerhessék a művész egy kicsit jobban, és elég egy kis szórakozás a számukra.

Látogassa meg Bateau-Lavoir vagy a mosás-uszály. Ez a furcsa név alkotta Montmartre költő Max Jacob, mert eszébe jutott mosodai csónak halad a folyó Siene. A szerkezet áll, hogy ma csak a kikapcsolódás, a régi, de ez érdemes megnézni, mert ez az, ahol a híres festmény nevezett technikával kubizmus született. Az első próbálkozások a művészeti forma Pablo Picasso, Georges Braque és Juan Gris végeztek itt. A jelenlegi struktúrában otthont a művész rekonstruált stúdiók.

Ha van időd, akkor is, hogy az utat a Au Lapin Agile, mely még ma is a legnépszerűbb bar alatt Picasso időt. Ez a sáv otthont ad az egyik Picasso foltos festmények, Au Lapin Agile. Le Ville de Artes egy másik látnivaló miatt lenyűgöző art deco és fényűző lépcsőházak. Itt található stúdiók nagy művészek; amelyek közül az egyik egy stúdió használatát a híres művész Cézanne.