Frissítő nyári ital a raktárból az idei nyár

Velük együtt azok tökéletes nyári nappalok és éjszakák jön az elnyomó hőmérsékletet és páratartalmat. A túlzott hő is nagyon kellemetlen klíma nélkül. Ostorozó fel valamit hűtött és frissítő lehet könnyű, ha van az összes hozzávalót otthon. Akkor miért nem üzlet a helyi cash and carry és a raktárból a több nagykereskedelmi termékek.

UpSticksNGo Crew – 2015

Stock fel ezeket a frissítő nyári ital termékek.

Koncentrált gyümölcslé egy fajta lé, hogy a gyakran vízzel hígítjuk. Ezek gyümölcslevek is keverhető más italokkal, hogy ez egy édesebb ízű. Koncentrált gyümölcslevek jönnek 1 liter, 3 literes vagy 5 literes lehetőségeket. Vannak különböző ízek elérhető tantalise minden ízlelőbimbókat. Az ilyen ízek magukban narancs, citrom és még sokan mások.

Italok, hogy jön a tasakok népszerűek a gyerekek körében. Drink-o-Pop, például teszi ízesített italok, hogy lehet keverni vízzel. Gyermekek eltarthat ez az ital az iskolába részeként a csomagolt ebédet. A tasak tartalmát lehet keverni a hűtött víz reggel, mielőtt a gyermek iskolába jár. Válasszon egy újrahasználható palackot, hogy a gyermek szeretni fog, és töltse meg a kevert hideg ital. Ez egy nagyszerű módja a szülők számára, hogy mentse helyet a konyhaszekrény. Ez is egy jó módja, hogy minimalizálja a használata italok palackok, amelyek általában eldobjuk egy használat után. Az egyes tasakok, hogy egy pohár hideg italt. Ha tervezi vásárol őket ömlesztve, rendelkezésre állnak a kis doboz 72 tasak és ezeket csomagolni egy nagyobb doboz 8 egység.

Csokoládés tej italok egészséges és ízletes ital különösen a gyermekek, hanem a felnőttek által szeretett. A hagyományosan meleg csokis tejet italokat is keverhető hideg tejet a nyári hónapokban. Nestle Kakaó és Milo népszerű csokoládé tejitalok. Iskola után, töltse egy pohár hideg tejet, és keverjük kb 3-4 teáskanál csoki por. Adja meg a tejet jól keverjük meg, hogy feloldja az összes kakaó granulátum. A fokozott élvezet, akkor adjunk hozzá egy kanál vagy két fagylaltot hogy hozzon létre egy csokis turmix. A gyerekek szeretik ezt a változást a kakaós tej ital. Nestle Kakaó és Milo mindkettő kapható visszazárható konténerek, hogy lehet megvásárolni ömlesztve csomag 6 konténerek.