Biztonsági Ellenőrző lista a foglalás során Olcsó Szállás

Szóval, ha már tervezik a nagy pálya felé, hogy egy új országot, és izgatott is. De, hogyan fogsz kezelése költözni egy idegen országban, tiszta szállás, új barátokat, és akkor lehet sikeres a munkájában?

Nos .. Én célja, hogy ezzel a cikket willhave le szállását gond fedett, és a többit meg majd kitaláljuk, ha megérkezik ebben a fantasztikus, vibráló, kozmopolita város.
Biztosítékot kell kiemelten fontos – különösen a látogató külföldiek egy új országot

Dennis Jarvis – 2015

A legfontosabb, hogy megtalálják a biztonságos és kényelmes helyen maradni, hogy kövesse egy egyszerű, lépésről lépésre történő megközelítést és biztosítja, hogy ellenőrizze le a lényeget biztonsági Követelmények, és foglalja le szállását csak a B & B, vendégház vagy Service Apartment megfelel ezeknek a követelményeknek . Annak érdekében, hogy ezt, én fogalmaztam meg egy egyszerű biztonsági ellenőrző lista, amely segít az Ön választása.

Check-lista foglalás előtt a lakás

• Az első és legfontosabb – Ellenőrizze a szerves Search ranglisták, különösen a helyi keresési feltételek:

Ha keres szállást, nézd meg keres egy pár megfelelő kulcsszavak és nézd meg a tulajdonságait thathave jó jelenlét az első néhány oldal a kulcsszavakat, hogy érdekli a (jó ökológiai keresési rangsor azt mutatják, hogy a cég egy megbízható egyet) , Győződjön meg arról, mi a különbség a fizetett hirdetések és ökológiai listáját (fizetett hirdetések általában kezdve a tetején egy keresési oldalon, és csomózott össze, és más a színe a szerves eredmények)

• minősége és relevanciája a szálloda weboldala:

Egy jól felépített jó honlap egy pozitív jel, mert azt mutatja, thatthere aktív erőfeszítéseket a cég, mivel a kopott vagy elavult egyik azt mutatja, hogy a vállalat nem nagyon profi, és ezt valószínűleg tükrözi a szállodai vagy Service Apartments AS is. Keresse meg a frissesség a tartalom, naprakész és releváns tartalom általában tükrözi a létesítmény.

• Játssz figyelmet szenteljen utazó ellenőrzés:

Miután rövid lista néhány ingatlan, keressük meg őket különböző utazási portálok, és nem lesz képes megtalálni vélemények és egyes ingatlanok. Megbízható oldalak, mint a Booking.com és TripAdvisor stb nagyon óvatos felülvizsgálatát valóságnak, és providesprofessional őszinte információk révén a felhasználó tapasztalatait.

Tipp – Nézd meg a menedzsment válaszokat kapjanak véleményét, különösen a negatív hatásokat. A tiszteletteljes és objektív válasz egy jó jel a szakmai irányítás és amelyik odafigyel a szükségleteit vendég

• Biztosítani kell a legitimitását a letelepedés

Díjak és minősítések Utazás / helyi turisztikai szervezetek alsovery fontos, mert a rengeteg új szolgáltatás Apartmanok, vendégházak jön, nagyon fontossá válik, hogy azonosítsa a jogos is.

• Kell a fizikai és elektronikus biztonsági funkciók a Apartman:

– Az ingatlan kell 24/7 CCTV kamerák csatlakozik a központi hálózati -ez a funkció biztosítja, hogy az irányítási / tulajdonos, élvezve a szemét az eljárást, és túlárazott visszatart ellen bármilyen szabályt megszegtek volna

– Éjjel-nappal biztonsági őrök kell bemutatni a vagyon- lehetőleg angol nyelvű és egy hitelesített Ügynökség

– Az ingatlan kell egy elektronikus széf, ahol lehet tárolni a értéktárgyait

– A szálloda kell egy concierge, akik segítenek a követelmények, továbbá a telefonszámát a tulajdonos vagy a vezeto rendelkezésre kell állnia, valamint

– Ha egy taxi biztosítására, hogy a GPS engedélyezve van, és a vezető regisztrálva van a szállodában

Még ha használ egy ingatlanügynök, hogy segítsen a keresésben, gondoskodni arról, hogy követi a fenti irányelveket is. Én surethat Ezek a tippek lehetővé teszi, hogy keressen egy biztonságos, vendégszerető hely marad a, a következő alkalommal, amikor meglátogat egy idegen országban.